Nebo i Zemlja: Restoran za decu i roditelje

Kada je dete opušteno, opušteni su i roditelji. Nebo i zemlja je restoran u kojem čitava porodica može da uživa. Zbog toga smo u okviru restorana osmislili poseban program kako bi uživanje bilo potpuno.

Razonoda za najmlađe

Puzle, igračke, bojanke, mnogo papira, bojice… Malo je potrebno da dečja kreativnost procveta i da zabava počne! U ovo smo se lično uverili kada smo dobili prava mala umetnička dela od naših najmlađih gostiju.

Opusti se uz omiljenu šoljicu kafe, jer je razonoda za tvog mališana obezbeđena.

Restoran za decu: Mali šef menu

Obrocima za naše najmlađe poklanjamo najviše pažnje. Zato naš kuvar posebno bira sve sastojke i organizuje “Mali šef” menu koji je ukusan i hranljiv u isto vreme. Trenutno u okviru ovog menija možeš pronaći mini burgere, ćevape i pileće štapiće. Znamo da su krompirići jedna od omiljenih stavki, pa ih u meniju našeg restorana možete neći uz svaki obrok.

Stolice za decu: Udobnost na prvom mestu

Iako su fotelje i stolice udobne za roditelje, svesni smo da deca ne dele isto mišljenje. Često imaju problem da dohvate hranu, klize sa fotelja, pa ručak u restoranu može da postane veoma napet i stresan. Rasklopive stolice za decu rešile su taj problem jer pružaju udobnost, potporu i dovoljno prostora, tako da ništa ne može da naruši savršeni ručak ili večeru.

Pribor za mališane

Ako i tvoje dete ne voli da se hrani, onda se savršeno razumemo. Za naše najmlađe smo obezbedili dečiji pribor koji je potpuno prilagođen njihovim potrebama – napravljen je od prirodnih materijala, zanimljivog je dizajna i lako se koristi.

RADNO VREME

Radnim danima:
09:00h - 24:00h

Vikendom: 
09:00h - 01:00h

DOSTAVA

09:00h - 23:00h

PORUČIVANJE

09:00h - 23:00h

KONTAKT

res&info + 381 66 57 57 557

ADRESA

Karađorđeva 15,
11000 Beograd

ZAPRATITE NAS