O nama

Koncept koji spaja nespojivo nastao je kao ideja Miloša Ivića koju je naš arhitekta Nikola Živković pretvorio u realnost. Kada je od stare zgrade u kojoj nekada nalazila pekara napravio moderan restoran, Nikola je bukvalno uspeo da spoji nebo i zemlju. Spoj tradicije i novina, domaćeg i stranog, hedonizma i ozbiljnosti jeste definitivno nešto što odlikuje naš restoran, a to se može primetiti u svim detaljima.

Nebo i Zemlja: Autentično iskustvo

Trudili smo se da zadržimo autentičnost u svakom koraku. Svaki detalj restorana je pažljivo osmišljen i nosi neku svoju priču – stare grede iz pekare se još uvek mogu naći na našim zidovima i savršeno su se uklopile sa modernim stilom i uživanjem. Upravo u tom jedinstvenom spoju koji čuva tradiciju i oblikuje je u nešto potpuno drugačije, odražava se čitava filozofija restorana Nebo i Zemlja.

Ukusi koji se pamte:
Zašto svi pričaju o našem jelovniku?

Koncept nespojivog se odražava i u našoj kuhinji, gde se mogu isprobati ukusi koji će te odvesti na nebo uživanja i hedonizma ili vezati za zemlju, starine i tradiciju. Zbog toga je svaka poseta restoranu unikatan doživljaj, a tome mogu da posvedoče i naši stalni gosti.

Kuvar i na nebu i na zemlji

Nenad Dutina

Rođen je 04.02. 1989. u Subotici, a odrastao u Bačkoj Topoli. Nakon srednje škole u Vršcu, upisuje Visoku hotelijersku školu u Beogradu. Kulinarstvom počinje da se bavi u Novom Sadu, a potom odlazi u Francusku gde kuva u restoranima na Azurnoj obali. Francuska kuhinja na njega ostavlja veliki utisak, a istovremeno se interesuje i za fusion kuhinju Afrike i zemalja Magreba.

Princip mešanja ukusa i spajanja nespojivog donosi u Srbiju gde eksperimentiše sa domaćom i francuskom kuhinjom. Ovakvim kombinovanjem nastao je i popularni pate koji možete probati u našem restoranu.

Nenad ne voli da govori o sebi, ali njegova jela zaista govore i to na svim jezicima sa kojima se ovaj mladi, ali uspešni, kuvar susretao.

RADNO VREME

Radnim danima:
09:00h - 24:00h

Vikendom: 
09:00h - 01:00h

DOSTAVA

09:00h - 23:00h

PORUČIVANJE

09:00h - 23:00h

KONTAKT

res&info + 381 66 57 57 557

res&info + 381 66 67 57 557

ADRESA

Karađorđeva 15,
11000 Beograd

ZAPRATITE NAS