O nama

Koncept koji spaja nespojivo nastao je kao ideja Miloša Ivića koju je naš arhitekta Nikola Živković pretvorio u realnost. Kada je od stare zgrade u kojoj nekada nalazila pekara napravio moderan restoran, Nikola je bukvalno uspeo da spoji nebo i zemlju. Spoj tradicije i novina, domaćeg i stranog, hedonizma i ozbiljnosti jeste definitivno nešto što odlikuje naš restoran, a to se može primetiti u svim detaljima.

Nebo i Zemlja: Autentično iskustvo

Trudili smo se da zadržimo autentičnost u svakom koraku. Svaki detalj restorana je pažljivo osmišljen i nosi neku svoju priču – stare grede iz pekare se još uvek mogu naći na našim zidovima i savršeno su se uklopile sa modernim stilom i uživanjem. Upravo u tom jedinstvenom spoju koji čuva tradiciju i oblikuje je u nešto potpuno drugačije, odražava se čitava filozofija restorana Nebo i Zemlja.

Ukusi koji se pamte:
Zašto svi pričaju o našem jelovniku?

Koncept nespojivog se odražava i u našoj kuhinji, gde se mogu isprobati ukusi koji će te odvesti na nebo uživanja i hedonizma ili vezati za zemlju, starine i tradiciju. Zbog toga je svaka poseta restoranu unikatan doživljaj, a tome mogu da posvedoče i naši stalni gosti.

Kuvar i na nebu i na zemlji

Stanislav Najdanović

Stanislav Najdanović-Caci, rođen u Beogradu 1987. godine, odrastao u Surdulici. Još od detinjstva, na obroncima Vlasine razvija interesovanja za zdravu ishranu, začinsko bilje i gljive. Ljubav prema prirodi, zdravoj ishrani i gastronomija nikada ne idu jedno bez drugog. Pored toga urođen dar za estetiku, povezao je u njemu kuvara sa istančanim osećajem za delikatne ukuse i umetnika-majstora aranžiranja. Iako po obrazovanju diplomirani menadžer bezbednosti, ljubav prema kulinarstvu je preovladala na radost svih koji vole da užvaju u gastronomskom hedonizmu. Ono što karakteriše njegov rad je igra sa ukusima najrazličitije vrste; izuzetan, čak filigranski osećaj za spajanje tradicionalnog i modernog; simbioza palete naizgled kontradiktornih ukusa. Petnaestogodišnjim radom u renomiranim restoranima u zemlji i inostranstvu, naš glavni kuvar uspeo je da poveže ukuse tradicionane kuhinje i egzotičnih ukusa Dalekog Istoka i tropskih predela. Spremao je za diplomatska predstavništva Francuske, Japana, za mnoge poznate ličnosti iz zemlje i sveta, između ostalih i za tadašnjeg gradonačelnika Njujorka Rudolfa Đulijanija.

RADNO VREME

Radnim danima:
09:00h - 24:00h

Vikendom: 
09:00h - 01:00h

DOSTAVA

09:00h - 23:00h

PORUČIVANJE

09:00h - 23:00h

KONTAKT

res&info + 381 66 57 57 557

ADRESA

Karađorđeva 15,
11000 Beograd

ZAPRATITE NAS