Coworking space Beograd:
Office kakav želiš

Kad god posao postane previše naporan, seti se da šoljica kafe uvek pomogne. Zato smo osmislili posebnu ponudu za sve zaposlene – coworking prostor, ketering, posebne pogodnosti plaćanja… Umesto klasičnog office-a, priušti sebi zadovoljstvo, dobru kafu i fantastičan pogled na reku.

Coworking space: Radi na miru

Ništa lepše nego kada sa svojim laptopom, šoljicom savršene kafe i francuskim kroasanom rešavaš svoje radne zadatke i uživaš u ambijentu beogradskog kafića. Coworking space ti omogućava da pobegneš od kuće, radiš u tišini i svojim tempom. Sve što ti je potrebno možeš da pronađeš na jednom mestu – miran prostor, dobru kafu, a svaki sto ima svoje utičnice, tako da ne moraš da brineš gde ćeš napuniti laptop i telefon.

Ne brini za parking: Čuvamo ti mesto

Znamo koliko je teško pronaći parking mesto, posebno u centru Beograda! Zato smo obezbedili besplatan parking prostor za preko 30 vozila, tako da možeš organizovati sastanke ili prezentacije sa saradnicima i kolegama bez brige gde će se ko parkirati.

Ketering za zaposlene: Najukusnija hrana stiže u kancelariju

Mnoge firme su već uposlile naše kuvare kako bi svojim zaposlenima pružile najukusnije i najzdravije obroke. Bez obzira na to da li organizujete neki događaj u firmi ili jednostavno želite da se počastite, pažljivo organizujemo ketering za zaposlene kako bismo vam olakšali naporan dan. Postoji mogućnost plaćanja na kraju meseca.

Održi sastanak pod svojim uslovima

Održi sastanak ili prezentaciju pod svojim uslovima u opuštenom prostoru i prijatnoj atmosferi restorana. Okupi svoje kolege i saradnike, a mi ćemo obezbediti sve ostalo – LCD televizor za prezentaciju, ukusne obroke tokom pauze, ljubaznost i srdačnost…

RADNO VREME

Radnim danima:
09:00h - 24:00h

Vikendom: 
09:00h - 01:00h

DOSTAVA

09:00h - 23:00h

PORUČIVANJE

09:00h - 23:00h

KONTAKT

res&info + 381 66 57 57 557

ADRESA

Karađorđeva 15,
11000 Beograd

ZAPRATITE NAS